Kampanje i oktober - Tannsmykking hos Vero's negler og velvære
|

Månedens kampanje – Oktober

Tannsmykking eller tannbling

Oktober oppleves ofte som en tung, kald, våt og mørk måned, men hvorfor ikke snu det til noe positivt og gi deg selv en oppmuntring? Det syns jeg vi alle fortjener, derfor har jeg denne måneden valgt å ha kampanje på tannsmykking eller tannbling om du vil. Tannsmykking var utrolig populært for 20år siden, men har nå gjort et stort comeback. Her kan du velge i både størrelser og farger. Ved riktig etterbehandling kan smykket holde i opptil 12 måneder!

Er tannsmykke farlig?

Nei, tannsmykking er ikke farlig for dine tenner. Tannsmykket/ene festes på tennene i emaljen med samme type lim som tannlegene bruker på reguleringer og fyllinger. Limet herdes i UV-lampe, dette er helt trygt og ufarlig. Det er heller ikke vondt å få tannsmykket festet, det eneste du vil kjenne litt på er at du blir tørr i munnen under behandlingen som tar ca 15min. Vi bruker ekte swarovski krystaller som festes der du ønsker.

Kan jeg få festet flere smykker på en gang?

Ja, her kan du eller vi være kreative sammen å lage et nydelig design som passer deg og ditt ønske. Husk å nevne dette når du bestiller time, så kan vi legge inn litt ekstra tid. Har du sett Royane i Skal Vi Danse? Ho ser helt rå ut med alle tannsmykkene!

Denne måneden får du en krystall til KUN 299,- (verdi 500,-) deretter 100,- (verdi 150,-) pr krystall! Bestill time på 99 46 12 15!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt for en uforpliktet samtale på 99461215.

Similar Posts