Kampanje i desember - rabatt på gavekort
|

Månedens kampanje – Desember

Hallo desember!

Idag er det første desember og vinteren meldte for alvor sin ankomst. Her på sørlandet våknet vi opp til deilig, hvitt og kaldt landskap. Salongen er pyntet og julemusikken spilles på høytaleren. Her er det fare for trivelig julestemning og julekos. Velkommen!

Julegavetips – til den som har alt

Jula nærmer seg med stormskritt og du lurer kanskje på hva du skal kjøpe til mamma, bestemor eller kanskje ei venninne? Denne månedens kampanje er et juletips til den som har alt eller til den som fortjener litt selvpleie. Derfor har jeg valgt å gi deg eksklusiv rabatt på gavekort. Det vil si at dersom du kjøper et gavekort til 400,-, så får du 100,- på kjøpet. Altså får gavekortet får en verdi på 500,- og du betaler kun 400,-.

Hold av gavekort!

Jeg har et begrenset opplag med gavekort, så dersom du vet allerede nå at du ønsker å kjøpe et gavekort hos meg, men har det litt travelt i julestria? Ja, da kan jeg holde av til deg mot et lite depositum, som du selvfølgelig får igjen når du henter gavekortet!

God adventstid, god jul og godt nytt år!

Jeg må bare takke alle som fortsetter å komme igjen og igjen. Det er dere som gjør at jeg kan drive på med det jeg liker aller best. Tusen takk for lojaliteten, dere er fantastiske! Og til dere som ikke har vært innom hos meg, hjertelig velkommen skal dere være!

Lurer du på noe?

Har du spørsmal angående behandlingene mine, om gavekort eller timebestilling? Ta gjerne kontakt for en uforpliktet samtale på +47 99 46 12 15. Får du ikke svar? Send gjerne en sms og hva det gjelder så ringer jeg deg opp igjen.

Similar Posts