Kampanje i november - pakketilbud gelenegler + vippeløft
| |

Månedens kampanje – November

Gelènegler + vippeløft = sant

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt og etter lang tid med nedstenging er det vel ikke bare jeg som føler for å jåle seg litt ekstra?

Derfor er denne månedens kampanje et pakketilbud på nytt sett/refill gelènegler + vippeløft. Lurer du på hva vippeløft er så kan du ta en titt her.

Hva er gelènegler?

Gelenegler lages i alle slags former og fasonger som korte, lange, runde, firkanta, spisse eller hva du måtte ønske, men en ting er sikkert, gelènegler er kommet for å bli. Gelèen kan legges som en forsterkning på din egen negl eller den kan legges som en forlengelse og gi deg lange flotte negler på et blunk. Og er du neglbiter? Fortvil ikke, det kan fikses med litt tålmodighet. Som Dag Otto sier: Det er ingenting som er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid.

Bonuskort

Hos Vero’s får du bonuskort på refill/etterfyll av gelènegler, på hver femte refill får du -30%, det er KUPP! Dette lønner spesielt for deg som ønsker å ha velstelte negler til enhver tid. Du får første klipp allerede ved første time til nytt sett.

Nå får du nytt sett/refill gelènegler + vippeløft til KUN 1399,-/1249,-

For timebestilling, send melding eller ring 99461215!

Similar Posts