Neglepleie

Neglepleie er viktig del av rutinen hos Vero’s, alle neglebehandlingene inneholder minimanikyr. Det er spesielt viktig for å unngå sopp, neglerotbetennelse, diverse smuss og overflødig neglebånd. Her kan du bestille time til en minimanikyr uten hverken lakk, gelè eller forlengelse.

Minimanikyr

Her fjerner jeg overflødig neglebånd og filer/former den naturlige neglen. Jeg avslutter med olje og håndkrem samt en håndmassasje.

Tid: 20 minutter – kr 170

babymanikyr

Babymanikyr utføres på en trygg måte med elektrisk filemaskin. Her blir neglebåndene og huden rundt rengjort. Med en babymanikyr får du en frisk og babymyk hud. Jeg avslutter med olje og håndkrem samt en håndmassasje

Tid: 30 minutter – kr 250

Babymanikyr ved annen negle/hånd behandling

Tid: 15 minutter – kr 150

PARAFINVOKS BEHANDLING

Parafinvoks er en nydelig fuktighetsgivende behandling for tørre hender. Den er kjempefin å kombinere med for eksempel en manikyr. Behandlingen bløtgjør huden og etterlater den myk og glatt. Behandlingen avsluttes med en deilig massasje.

Tid: 30 minutter – kr 250

Parafinvoks ved annen negle/hånd behandling

Tid: 15 minutter – kr 150

Fjerning av gel/akryl

Her fjerner jeg gammel gel/akryl uten ny påføring. Minimanikyr er inkludert.

Tid: 1 time – kr 350

Generelt om negler fra Vero’s negler og velvære

Vero’s negler og velvære fører ProNails sine trygge og cruelty free produkter fra start til slutt. ProNails er kjent for sin gode holdbarhet og kvalitet på produktene sine. De også de eneste som lanserer nye farger to ganger i året. Ved å velge denne salongen som fører ProNails, så får du god kvalitet, god holdbarhet frem til neste refill, godt utvalg i farger og god service. Her kan du også velge mellom permanent og semi-permanent gel. Begge deler herdes i UV-lampe.